Neptun Engineering a finalizat instalațiile și amenajările pentru Antreprenorul General ARHEND la birourile Saint-Gobain în One Tower

Share on linkedin
Share on facebook

Pentru implementarea soluțiilor dedicate birourilor din One Tower Floreasca ale Saint-Gobain, Neptun Engineering a alocat un project-manager de top și departamentul intern specializat pentru instalațiile HVAC.

Lucrările de instalații HVAC au fost efectuate în termenii și condițiile solicitate, rezultatul final fiind conform celor mai înalte standarde din domeniu.

Imagini și informații detaliate pot fi văzute în pagina proiectului.

Saint-Gobain este lider mondial în domeniul construcțiilor ușoare și durabile; compania produce și distribuie materiale și servicii pentru piețele industriale și de construcții. În România, Saint-Gobain furnizează produse și soluții din gamele Abrasives, Building Glass, Pietta Glass Working, Sekurit, ISOVER, PAM, Rigips, Weber, Duraziv şi Chryso, cumulând aproximativ 2000 de angajaţi în România.

One Tower este o cladire de birouri de 16 etaje, cu o suprafață totală de 23.750 mp. One Tower este pre-certificat pentru obținerea premiului v4 LEED Platinum US Green Building Council Award, unul dintre cele mai mari ratinguri pentru performanța asupra mediului.

Share on linkedin
Share on facebook